Vi är
Intenza.

Mer än bara ett namn eller logotyp, Intenza är en plats i hjärtat där våra intressenter och användare möts för att berätta historien om våra varumärken. Intenza är minnesvärd. Vi förkroppsligar autenticitet och värderingar.

Mission och vision.

Vision

Vår vision är att erbjuda hållbara hälso- och fitnesslösningar för att fira kraften i holistisk hälsa. Sinne. Kropp. Själ.


Uppdrag

Live. Arbete. Spela
Att möjliggöra storhet genom hälso- och fitnesslösningar och välbefinnandeupplevelser för att främja, stödja och stärka personlig och organisatorisk hälsa.


Uppnå mer tillsammans

Vi anammar kraften i samarbete och sätter ett riktmärke för integritet och etik, samtidigt som vi sätter högsta standard för design, kvalitet, service och innovation.


I morgon idag

Vi tänjer på dagens gränser genom att kombinera kreativitet med morgondagens teknik.


Design

Vår framgång beror på att utforska nya metoder och idéer bortom konventionella gränser. Drivna av innovation och inspirerade av teknologi, designar vi produkter som illustrerar hur vår filosofi och vårt DNA tillämpas i varje steg i processen. Vi skapar vår egen väg med passion och insikt för att designa exceptionella, hållbara produkter.


Partnerskap

Människor är vår mest värdefulla tillgång och vi bygger relationer baserade på gemensamma värderingar och människor-centrerade strategier. Som ett team arbetar vi stolt tillsammans över länder, över tidszoner och över gränser. Våra kollegor, våra partners, våra användare. Det här är Intenzas globala community.


Excellens

Vår unika inställning till design driver oss att tänka i termer av upplevelser och vi använder dessa berättelser för att skapa våra produkter. Vi sätter människans uppfattning främst när det kommer till estetik. Vi omfamnar alla möjligheter för att säkerställa den bästa användarupplevelsen. Intenzas produkter är gjorda utan kompromisser. Ingen detalj är för liten och ingen process är för mycket när det gäller att uppnå excellens.


Arv

Vår historia målar ett porträtt av ett varumärke som uppskattar värdet av tradition och hur det kan hålla oss på jorden samtidigt som det driver oss framåt. Vårt arv är byggt från grunden. Vi bibehåller stabilitet och styrka genom att vara trogna våra grunder. Vi strävar efter att ingjuta hållbarhet i hela vårt varumärke för att stödja vårt åtagande att bedriva affärer med integritet. Dessa principer kommer att öka värdet vi ger våra samhällen och tillsammans bygger vi ett arv som är gjort för att hålla.

Historien

Hvilket produkt ble laget først, hvilket er det største og hva vil fremtiden bringe?